Prishtina 1

Verpura ofron shërbime near-shoring të ICT nga Kosova dhe Ukraina duke ofruar zgjidhje të menjëhershme si partnerë të besueshëm

 

Ne sjellim:

· 20 vjet përvojë

· Një gamë të gjerë shërbimesh ICT

· Zgjidhje fleksibël dhe të personalizueshme

· Shërbime për klientët evropianë nga zyrat tona në:

· Linz / Austri

· Lemberg / Ukrainë

· Prishtina / Kosovë

 

 Prishtina 3

 

Ne jemi te specializuar në:

· Java EE8, Spring MVC, JSP, Servlets, Tomcat/Apache

· .Net/.Net Core (WPF, ASP.NET/Core MVC, Entity/Core framework)

· Microsoft SQL Server

· JavascriptES6+, HTML5, CSS3

· Angular2+, React, Typescript

· Sistemet CMS- dhe E-Commerce

· Zhvillimi i CRM dhe ERP

· Zgjidhje cross-platform

· Aplikime të Klientëve (Server-Client, SOAP, REST, EDI)

· Amazon AWS, Microsoft Azure, On-Prem

· Scrum, Agile, Waterfall

 

Prishtina 2

 

 

Ne ndërtojmë ekipe të menjëhershme sipas nevojave të partnerëve tanë, gjersa gjatë viteve të kaluara kemi krijuar me sukses një rrjet të gjerë programerësh dhe dizajnerësh me të cilët bashkëpunojmë.

 

Ne ofrojmë shërbime superiore për partnerët tanë, të cilët janë të kënaqur me cilësinë dhe kohën e ofrimit.

 

Drejtori ynë menaxhues, austriak, është gjithashtu ekspert i përgjithshëm i çertifikuar, dhe mund të ndihmojë si ndërmjetës me programerë.

 

Ne mund të reagojmë në mënyrë fleksibile dhe të nxjerrim kërkesat e duhura për klientët tanë.

Afërsia me klientët, përvoja shumë-vjeçare dhe njohuritë tona të dëshmuara në planifikim dhe zhvillim janë shtyllat kryesore në të cilat bazohet suksesi ynë.

 

Suksesi ynë varet nga shkathtësia dhe besueshmëria në krijimin e zgjidhjeve individuale të programeve kompjuterike.