VERPURA GmbH

Adresa
Rr. Katzgraben 50.
4203 Altenberg afër Linzit

Telefoni
+43(0)7230 20674

E-mail
Ky email po mbrohet prej spambots-ave, të duhet JavaScript me e pa

Numri i Biznesit
FN 354706b

Autoriteti për Regjistrimin e Bizneseve
Gjykata rajonale Linz

Autoriteti në përputhje me Ligjin E-Commerce
Selia,  Distrkti Urfahr Umgebung

Anëtar i Odës
Wirtschaftskammer OÖ

Seksioni
Konsulencë menaxheriale dhe për teknologji informative

UID
ATU66147216