VERPURA GmbH

Adresa
Rr. Katzgraben 50 4203 Altenberg afër Linzit
Telefoni
+43(0)7230 20674
E-mail
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.
Numri i Biznesit
FN 354706b
Autoriteti për Regjistrimin e Bizneseve
Gjykata rajonale Linz
Autoriteti në përputhje me Ligjin E-Commerce
Selia,  Distrkti Urfahr Umgebung
Anëtar i Odës
Wirtschaftskammer OÖ
Seksioni
Konsulencë menaxheriale dhe për teknologji informative
UID
ATU66147216

Shpalos informacionin sipas Detyrim i informacionit IT. §5 Ligjit E-Commerce, §14 Kodit të korporatës §63 Rregullores së Tregtisë dhe Obligimi për Shpalosje lT. §25 Ligji për media